Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 16g7kcal1.6g0.1g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta4g11kcal0.6g0g1g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.7g10kcal0.4g0.1g0.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.6g8.6kcal0.1g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g106kcal5.4g0.6g9.2g0g
Valittu annoskoko27g53kcal2.7g0.3g4.6g0g
Annoskoko puolitettuna14g27kcal1.4g0.2g2.3g0g
Arvot/100g100g197kcal10g1.1g17.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761