Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g5.2g18kcal0.1g0.2g1.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g3.1g12kcal0.9g0g0.9g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 5.2g3.3kcal0.2g0.2g0.2g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.4g0kcal0g0g0g0.4g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0.4g
Riisijauho / -hiutale 2.9g10kcal0.2g2.3g0g0g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g0.9g0.7kcal0g0.1g0g0.6g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g2.3g2.7kcal0.4g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g128kcal3.8g6.6g9.4g3g
Valittu annoskoko27g64kcal1.9g3.3g4.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna14g32kcal1g1.7g2.4g0.8g
Arvot/100g100g239kcal7.1g12.3g17.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457656