Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g5.3g17kcal0.6g0g1.6g0g
Herkkusieni säilyke 7.2g1.2kcal0.2g0g0g0.2g
Sipuli 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Punaviini 1.6g1.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g11g36kcal1.4g7.1g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g112kcal4.4g14.4g3.6g2g
Valittu annoskoko27g56kcal2.2g7.2g1.8g1g
Annoskoko puolitettuna14g28kcal1.1g3.6g0.9g0.5g
Arvot/100g100g208kcal8.2g26.8g6.7g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274981