Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 4.5g1.9kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai3.6g13kcal0.4g2.5g0.1g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.5g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 6.2g14kcal1.1g0g1g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 5.5g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 2.7g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g2.4g9kcal0.7g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g89kcal5g6.2g4.4g0.4g
Valittu annoskoko27g45kcal2.5g3.1g2.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g22kcal1.3g1.6g1.1g0.1g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.5g8.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338574