Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 11g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)5.3g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g2.1g5.7kcal0.4g0g0.5g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka2.7g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g5.5g6.6kcal1g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g34kcal3.2g1.6g1.6g0.6g
Valittu annoskoko27g17kcal1.6g0.8g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g9kcal0.8g0.4g0.4g0.2g
Arvot/100g100g64kcal5.9g3g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417