Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 6.1g7.5kcal1.3g0g0.3g0g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.2g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g6.7g4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Oliiviöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Paprika punainen 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g38kcal2.8g2.8g1.8g0.2g
Valittu annoskoko27g19kcal1.4g1.4g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g10kcal0.7g0.7g0.5g0.1g
Arvot/100g100g71kcal5.2g5.2g3.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84236