Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha5.2g8.9kcal1g0g0.5g0g
Tomaattimurska 10g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kidneypapu, suolaliemessä3.8g4.2kcal0.3g0.7g0g0.3g
Chili paprika punainen0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)2g8.7kcal0.4g0g0.8g0g
Paprika, punainen2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g2.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g56kcal3.8g4g2.6g1g
Valittu annoskoko27g28kcal1.9g2g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna14g14kcal1g1g0.7g0.3g
Arvot/100g100g104kcal7g7.4g4.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254057