Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 10g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.2g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g5g36kcal0.1g0.1g4g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 195g57kcal2g9.1g0.6g3.6g
Kuohukerma,valio,2dl50g170kcal1g1.5g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana520g531kcal6.4g21.8g44.4g7.6g
Valittu annoskoko260g265kcal3.2g10.9g22.2g3.8g
Annoskoko puolitettuna130g133kcal1.6g5.5g11.1g1.9g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.2g8.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768