Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 40g136kcal4g27.8g0.5g1.4g
Margariini 60%, kultarypsi 31g167kcal0.1g0.1g18.8g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 21g28kcal0.5g0.7g2.5g0g
Tonnikala öljyssä 29g56kcal7.9g0g2.6g0g
Kananmuna kuoreton 35g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa42g125kcal9.6g0g9.6g0g
Kevytkerma63g75kcal2g2.8g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana520g1271kcal56.8g63g87.6g2.8g
Valittu annoskoko260g636kcal28.4g31.5g43.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna130g318kcal14.2g15.8g21.9g0.7g
Arvot/100g100g244kcal10.9g12.1g16.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127726