Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Punajuuri 157g60kcal1.6g10.8g0.3g3.9g
Hunaja 3.1g10kcal0g2.5g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g56g169kcal11.8g0.6g11.8g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 14g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Rucola, lautaselinen n. 30g13g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Pinjansiemenet, Parrots16g97kcal4.5g2g8.6g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana520g703kcal36.4g32.6g44g9.6g
Valittu annoskoko260g352kcal18.2g16.3g22g4.8g
Annoskoko puolitettuna130g176kcal9.1g8.2g11g2.4g
Arvot/100g100g135kcal7g6.3g8.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252