Italialaiset frikadellit

Lihapullat tehdään ensin erikseen ja paistetaan uunissa.

Sillä aikaa tehdään kastike, johon pullat upotetaan lopuksi kiehumaan 5-10 min. Mausteet maun mukaan.

Lopuksi silputtua tuoretta basilikaa pinnalle.

Seuraksi (täysjyvä) pastaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaistijauheliha, annos 50g84g67kcal9.2g2.4g2.4g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro3.1g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Aurinkokuivattu tomaatti6.3g11kcal0.2g0.8g0.9g0g
Korppujauho 10g38kcal1.1g7.8g0.1g0.6g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Kananmuna kuoreton 12g16kcal1.4g0g1.2g0g
Paprika, punainen21g5.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Basilika, tuore3.1g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g42g10kcal0.5g1.8g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 1g3.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana520g364kcal26.8g31.4g14.2g3.4g
Valittu annoskoko260g182kcal13.4g15.7g7.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna130g91kcal6.7g7.9g3.6g0.9g
Arvot/100g100g70kcal5.2g6g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99738