Suikalelihakastike

Lisäksi mustapippuria myllystä, chilijauhetta, 1 tl suolaa.

Poista lihapalasta ylimääräinen rasva ja mahdolliset kalvot.

Suikaloi liha.

Paista pienissä erissä pannulla.

Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli, kuullota hetki.

Lisää mausteet ja vesi, anna hautua nyt hiljalleen kannella peitettynä n. tunti.

Lisää kerma ja kiehauta.

Tarkista maku ja tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta113g169kcal22.5g0g9g0.1g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2kcal0.2g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Ketsuppi, meira3.4g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%38g23kcal0.4g1g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana521g409kcal47g7g21.8g0.8g
Valittu annoskoko260g205kcal23.5g3.5g10.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna130g102kcal11.8g1.8g5.5g0.2g
Arvot/100g100g79kcal9g1.3g4.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87160