Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore6.2g2.5kcal0.2g0.3g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.4g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Sipuli, tuore44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)31g56kcal0.6g1.1g5.3g0.8g
Tomaatti, tuore50g10kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g125g436kcal14.6g90.6g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana521g1043kcal33.2g193.4g14.4g5g
Valittu annoskoko261g522kcal16.6g96.7g7.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna130g261kcal8.3g48.4g3.6g1.3g
Arvot/100g100g200kcal6.4g37.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37760