Makaronilaatikko

1 ps (400 g)
Pirkka makaroneja
1 rs (400 g)
Pirkka naudan jauhelihaa
1
sipuli
3/4 tl
suolaa
3/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
maustepippuria
2 tl
basilikaa
2 tl
timjamia

Munamaito

2
kananmunaa
7 dl
Pirkka kevytmaitoa
1 tl
suolaa

1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, noin 8 minuuttia.

Valuta makaronit.

2. Hienonna sipuli.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja lisää sipulit jauhelihan joukkoon.

Mausta seos suolalla, musta- ja maustepippurilla, basilikalla sekä timjamilla.

Kaada jauhelihaseos ja makaronit isoon voideltuun vuokaan (tilavuus noin 3 l).
3. Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Ripottele juustoraaste vuoan pinnalle kypsymisen loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 63g60kcal1.9g12.3g0.2g0.6g
Jauhelihakastike, tomaattinen, naudanliha 17 %, suurustamaton 63g93kcal7g2.1g6.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.3g1.2kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 109g50kcal3.3g5.3g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana521g463kcal28.8g41g19.4g3.2g
Valittu annoskoko261g232kcal14.4g20.5g9.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna130g116kcal7.2g10.3g4.9g0.8g
Arvot/100g100g89kcal5.5g7.9g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446749