Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 109g38kcal5g2.1g0.3g2.7g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus18g61kcal2.4g0.1g5.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 87g288kcal1.7g2.6g30.6g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%44g101kcal12.7g1.1g5.2g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.9g2.8kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g982kcal43.8g12.2g83.6g6g
Valittu annoskoko261g491kcal21.9g6.1g41.8g3g
Annoskoko puolitettuna131g246kcal11g3.1g20.9g1.5g
Arvot/100g100g188kcal8.4g2.3g16g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994