Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 73g21kcal0.4g3.9g0.1g1.4g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix26g24kcal0.3g5.5g0.1g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g6.6g1.3kcal0g0.4g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g5.1g20kcal0g4.9g0g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe 1.7g5.6kcal0.3g0.3g0.2g0.7g
Paistijauheliha 10%58g99kcal11.7g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana521g345kcal25.4g30.4g12.4g4.6g
Valittu annoskoko261g173kcal12.7g15.2g6.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna130g86kcal6.4g7.6g3.1g1.2g
Arvot/100g100g66kcal4.9g5.8g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329160