Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g63g63kcal12.5g1.4g6.9g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Herkkusieni63g9kcal1.4g0.4g0.3g0.9g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)63g38kcal0.6g2.8g2.5g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli31g56kcal2.1g1.2g4.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 4.7g41kcal0g0g4.7g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g452kcal34.6g19g38.4g3g
Valittu annoskoko261g226kcal17.3g9.5g19.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna131g113kcal8.7g4.8g9.6g0.8g
Arvot/100g100g87kcal6.6g3.6g7.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204522