Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 100g23kcal1.4g1.7g0.6g2.4g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g50g360kcal0.5g0.5g40g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 1950g571kcal19.9g91.1g6g35.7g
Kuohukerma,valio,2dl500g1700kcal10g15g175g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5200g5308kcal63.6g216.6g443.2g76.2g
Valittu annoskoko2600g2654kcal31.8g108.3g221.6g38.1g
Annoskoko puolitettuna1300g1327kcal15.9g54.2g110.8g19.1g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.2g8.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768