Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1333g2267kcal253.3g0g133.3g0g
Kananmuna kuoreton 183g262kcal22.9g0.5g18.8g0g
Sipuli (kuorittu)457g123kcal5.9g21.9g0.9g7.8g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g417g583kcal12.5g8.3g54.2g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g120g305kcal20.3g2.4g25g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g90g94kcal7.1g14.7g0.5g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5200g7266kcal644g95.6g465.4g19.2g
Valittu annoskoko2600g3633kcal322g47.8g232.7g9.6g
Annoskoko puolitettuna1300g1817kcal161g23.9g116.4g4.8g
Arvot/100g100g140kcal12.4g1.8g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256339