Kanaparsakaalivuoka

Pilko parsakaali uunivuokaan, jonka voitelit kevyesti öljyllä.

Paista teflonpannulla broilerisuikalleet, kaada parsakaalien päälle.

Laita paistinpannulle ruokakerma 4 % ja tuorejuusto, kuumenna kunnes juusto sulaa.

Kaada seos uunivuokaan.

Paista uunissa 200 asteessa 40 min, uuni pois päältä ja hauduta vielä n. 30 min.

Tämä resepti on kopsattu ja hieman mukaeltu karppien reseptisivulta! Hyvää oli, mutta ei-karppaajille turhan paljon broileria, voi vähentää esim. 600 grammaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)901g1171kcal162.1g19.8g54.9g0.9g
Parsakaali brokkoli 676g237kcal31.2g13.2g2g16.9g
Tuorejuusto, Italina yrtit, Pirkka450g811kcal20.3g27g67.6g0g
Flora ruoka kevyt & paksu563g338kcal5.6g25.3g22.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 11g100kcal0g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5202g5312kcal438.4g170.6g316.6g35.6g
Valittu annoskoko2601g2656kcal219.2g85.3g158.3g17.8g
Annoskoko puolitettuna1301g1328kcal109.6g42.7g79.2g8.9g
Arvot/100g100g102kcal8.4g3.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234226