Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse282g2083kcal0g0g230.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 732g2511kcal74.6g512.4g8.8g25.6g
Leivinjauhe 14g25kcal0.7g5.3g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 310g442kcal38.7g0.9g31.7g0g
Vesi282g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 479g1943kcal0g478.1g0g0g
Mustikka metsä- 507g223kcal2.5g32.4g3g16.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5208g14453kcal233g2058.2g548.6g84.8g
Valittu annoskoko2604g7227kcal116.5g1029.1g274.3g42.4g
Annoskoko puolitettuna1302g3613kcal58.3g514.6g137.2g21.2g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.5g10.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172644