Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 233g872kcal33.8g132.8g17g23.3g
Margariini 70%, keiju laktoositon 315g1947kcal0g0g220.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 227g780kcal23.2g159g2.7g8g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 233g62kcal7.7g7.2g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g291g163kcal24.8g14.6g0.6g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g233g186kcal6.1g9.3g14g0g
Sokeri 198g804kcal0g197.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 256g366kcal32g0.8g26.3g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 23g78kcal0g19g0g0.3g
Raparperi 583g196kcal4g32g0.6g8.2g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5208g10949kcal264.4g1154g562.8g79.8g
Valittu annoskoko2604g5475kcal132.2g577g281.4g39.9g
Annoskoko puolitettuna1302g2737kcal66.1g288.5g140.7g20g
Arvot/100g100g210kcal5.1g22.2g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201475