Porkkana-lanttupaistos

Pese ja kuori juurekset, paloittele.

lorauta uunivuokaan öljyä, lisää paloitellut juurekset, suolaa, pippuria ja hiukan hunajaa.

Sekoita.

paista 250 asteessa - tai pienemmällä jos ei ole kiire; ensin peittämättä, sitten foliolla peitettynä kypsäksi asti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g704g197kcal4.2g41.9g1.4g17.6g
Lanttu 1760g508kcal17.6g80.9g5.3g31.7g
Auringonkukkaöljy 53g467kcal0g0g52.8g0g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 53g174kcal0.3g42.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5208g2692kcal44.2g330.8g119g98.6g
Valittu annoskoko2604g1346kcal22.1g165.4g59.5g49.3g
Annoskoko puolitettuna1302g673kcal11.1g82.7g29.8g24.7g
Arvot/100g100g52kcal0.8g6.4g2.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305140