Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g1760g1056kcal175.9g75.7g5.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu387g488kcal42.6g1.2g34.8g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g422g1309kcal71.8g228g12.2g54.9g
Leivinjauhe 35g62kcal1.8g13.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5208g5828kcal584.2g636.4g104.6g110.2g
Valittu annoskoko2604g2914kcal292.1g318.2g52.3g55.1g
Annoskoko puolitettuna1302g1457kcal146.1g159.1g26.2g27.6g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.2g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382292