Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha819g1359kcal155.5g0g81.9g0g
Sipuli (kuorittu)91g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Valkosipuli 32g34kcal2.5g5.1g0.2g0.7g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g5.8g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g8.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g1169g830kcal18.7g187.1g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 468g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5208g4503kcal356g394.8g167g4.8g
Valittu annoskoko2604g2252kcal178g197.4g83.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna1302g1126kcal89g98.7g41.8g1.2g
Arvot/100g100g87kcal6.8g7.6g3.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444673