Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g933g3265kcal121.3g643.7g23.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen666g220kcal22g32.6g0g0g
Tonnikala öljyssä 247g468kcal66.9g0g22.2g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]247g296kcal29.6g4.9g17.3g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g133g517kcal44g0g37.8g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Voi, 1 tl, 5 g40g292kcal0.4g0.4g32g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Polar-juusto 15%133g347kcal41.3g0g20g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g60g82kcal0.5g19.1g0.2g0g
Sinappi 43g56kcal1.9g6g2.6g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5216g11394kcal665.8g1475.8g312g6.4g
Valittu annoskoko2608g5697kcal332.9g737.9g156g3.2g
Annoskoko puolitettuna1304g2849kcal166.5g369g78g1.6g
Arvot/100g100g218kcal12.8g28.3g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390547