Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g666g900kcal113.3g3.3g48g0g
Voi, 1 tl, 5 g60g438kcal0.6g0.6g48g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g280g980kcal19.9g223.9g2g0g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)15g41kcal1.4g2.6g2.8g0.1g
Herne-maissi-paprika, Rainbow267g213kcal11.2g34.6g2.4g8.3g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g267g906kcal5.3g8g93.3g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g33g8.3kcal0.1g2.9g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g13g43kcal1.3g6.7g1.3g1.3g
Ruokasuola jodioitu 6.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.3g3.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5216g7066kcal306.4g566.4g395.6g20g
Valittu annoskoko2608g3533kcal153.2g283.2g197.8g10g
Annoskoko puolitettuna1304g1766kcal76.6g141.6g98.9g5g
Arvot/100g100g136kcal5.9g10.9g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457524