Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g197g47kcal2.4g6.7g0.4g4.1g
Oliiviöljy 15g134kcal0g0g15.2g0g
Dijonsinappi, Maille, Original11g7.9kcal0.4g0.9g0.3g0.3g
Valkoviinietikka (Rajamäen)11g2.2kcal0g0.7g0g0g
Valkosipuli 6.7g7.3kcal0.5g1.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g397kcal6.6g18.8g31.8g9g
Valittu annoskoko261g199kcal3.3g9.4g15.9g4.5g
Annoskoko puolitettuna131g99kcal1.7g4.7g8g2.3g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139318