Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 28g8.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Papu valkoinen, keitetty 38g40kcal3.2g5.2g0.1g2.6g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 19g60kcal4.6g8.6g0.4g1.7g
Tomaattimurska 75g22kcal0.4g4g0.1g1.4g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Rajah Mild Curry Paste (10g)3.7g5.4kcal0.1g0.3g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g303kcal17.8g39.8g5g12.6g
Valittu annoskoko261g151kcal8.9g19.9g2.5g6.3g
Annoskoko puolitettuna131g76kcal4.5g10g1.3g3.2g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.6g1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139829