Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 129g31kcal2.3g2.8g0.4g2.9g
Parsakaali, keitetty, suolaa 80g28kcal3.7g1.5g0.2g2g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g40g48kcal1.4g1.4g4g0g
Voi 1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.4g8.3kcal0.2g1.7g0g0.1g
Mozzarella juustoraaste, valio8g23kcal2.1g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g300kcal19.4g14.8g15.2g10g
Valittu annoskoko261g150kcal9.7g7.4g7.6g5g
Annoskoko puolitettuna131g75kcal4.9g3.7g3.8g2.5g
Arvot/100g100g58kcal3.7g2.8g2.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053