Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g84g203kcal7.4g39.7g1.5g10.1g
Ketsuppi 23g21kcal0.3g4.3g0.1g0.3g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)62g111kcal14.2g0g5g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g28g110kcal6.7g0.3g9g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro5.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.3g3.8kcal0.2g0.7g0g0g
Katkarapu 56g39kcal8.1g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g976kcal74g90.4g32.4g21.2g
Valittu annoskoko261g488kcal37g45.2g16.2g10.6g
Annoskoko puolitettuna131g244kcal18.5g22.6g8.1g5.3g
Arvot/100g100g187kcal14.2g17.3g6.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267424