Kana-parsakaaliwok

Murskaa valkosipulit ja sekoita se soijakastikkeen ja sokerin kanssa.

Lisää marinadiin pilkotut broilerin palat ja annan maustua noin 30 minuuttia.

Pilko sillä välin parsakaali, paprika ja sipuli.

Laita suureen kasariin kaksi ruokalusikallista öljyä.

Kun öljy on lämmintä kaada kasariin parsakaali ja paprika.

Paista noin kolme minuuttia, jonka jälkeen lisää mukaan sipuli ja paista jälleen noin kolme minuttia.

Lisää joukkoon vielä yksi ruokalusikallinen öljyä sekä marinoituneet kanat.

Kääntele seosta muutaman minuutin ajan.

Lisää sen jälkeen 2,5 desiä vettä sekä kanaliemikuutio.

Anna kiehua hetki, jonka jälkeen lisää maizena.

Hauduta, kunnes kanat ovat täysin kypsiä.

Lisää viimeisenä joukkoon cashewpähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl90g108kcal17.1g0.8g3.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.8g2.9kcal0.2g0.5g0g0.1g
Soijakastike 7.5g4.5kcal0.4g0.7g0g0g
Ruokosokeri1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Parsakaali brokkoli 94g33kcal4.3g1.8g0.3g2.3g
Suippopaprika, makea, Pirkka13g3.3kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Cashewpähkinä 19g108kcal3.8g3.5g8.7g0.7g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g2.1g5.8kcal0.2g0.4g0.4g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Maizena maissitärkkelys6.6g23kcal0.1g5.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g670kcal53g33.8g34.2g7.6g
Valittu annoskoko261g335kcal26.5g16.9g17.1g3.8g
Annoskoko puolitettuna131g168kcal13.3g8.5g8.6g1.9g
Arvot/100g100g128kcal10.2g6.5g6.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272721