Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)25g89kcal3.5g17.5g0.5g1.2g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 100g138kcal18.7g0g7g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g101kcal0g0g11.2g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g56g152kcal5.3g25.9g2.6g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g977kcal55.8g89.6g42.8g7.6g
Valittu annoskoko261g488kcal27.9g44.8g21.4g3.8g
Annoskoko puolitettuna131g244kcal14g22.4g10.7g1.9g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.2g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657