Rahkamunakasrulla

Sekoita munat (5 kpl) ja rahka laita suolaa jos haluat.

Paista pellillä 175 asteessa kunnes jähmettyy.

Tee sillä aikaa täyte.

Tuo öljy tuossa siksi, kun käytin sienet ja sipulin pannulla.

Sekoita ainekset keskenään ja levitä paistuneelle munakaspohjalle.

Rullaa leivnpaperin avulla kääröksi ja käytä vielä uunissa sen verran että juusto sulaa, noin 8 min. Munia voi laittaa myös 6, koosta riippuen, vähän on 5 munaa nafti normikotitalousuunin pellille, mutta riittää kyllä kun jaksaa vaan levitellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 56g80kcal7g0.2g5.8g0g
Maitorahka, Valio, 0,356g37kcal6.2g2.4g0.2g0g
Tomaatti 50g11kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Mozzarella juustoraaste, valio11g33kcal2.9g0g2.4g0g
Kalkkunaleikkele ohuen ohut (Pouttu), annos 100g11g11kcal2.3g0.2g0.1g0g
Sieni tatti, hapero 64g18kcal1.2g1.9g0.3g1.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.1kcal0g0g0.7g0g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g399kcal40g13.8g19.2g4.2g
Valittu annoskoko261g200kcal20g6.9g9.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna131g100kcal10g3.5g4.8g1.1g
Arvot/100g100g76kcal7.7g2.6g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424284