Sumuinen suklaakakku (karppausinfo)

Kaada kahvi astiaan, jossa sulatat suklaan.

Ja suklaan laitat hieman pienempiin osiin ja sulatat vesihauteessa.

Kun suklaa on sulanut, lisää vuorottelen sokeria ja voita ja sekoittele samalla.

Ota astia pois vesihauteesta ja lisää joukkoon 4 kevyesti vatkattua kananmunaa.

Sekoita.

Kaada irtopohjavuokaan, jonka pohjan olet päällystänyt leivinpaperilla.

Paista uunissa 175 asteessa 40 minuuttia.

Kakku kohoaa uunissa, mutta läsähtää, kun otat pois.

Keine panic.

Tarjoa vaikka kermavaahdon tai vaniljajäden kera.

Aivan tajuton suklaakakku ja tosi helppo.

Maku vaan paranee muutaman jääkaappipäivän jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 836 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Espresso, vahva kahvijuoma, tuplana31g2.7kcal0.2g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Canderel makeutusjauhe5g19kcal0.1g4.7g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)78g563kcal0.1g0.1g62.5g0g
Arriba Seperieur Premium Cocoa 81% (Lidl), annos 125g78g403kcal7.8g17.8g33.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g2171kcal33.6g46.6g205.8g0g
Valittu annoskoko261g1086kcal16.8g23.3g102.9g0g
Annoskoko puolitettuna131g543kcal8.4g11.7g51.5g0g
Arvot/100g100g416kcal6.4g8.9g39.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201583