Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria113g162kcal18g2.8g8.3g0g
Parsakaali brokkoli 70g25kcal3.2g1.4g0.2g1.8g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g35g98kcal6.7g0g7.7g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g28g18kcal0.4g1.1g1.4g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%14g32kcal4.1g0.4g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana523g696kcal64.8g11.4g41.4g3.6g
Valittu annoskoko262g348kcal32.4g5.7g20.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna131g174kcal16.2g2.9g10.4g0.9g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160311