Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt110g50kcal3.5g5.3g1.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)22g28kcal2.4g0.1g2g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%22g35kcal0.6g0.6g3.3g0g
Tonnikala öljyssä 33g62kcal8.9g0g3g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g22g15kcal2.4g0.5g0.3g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli22g66kcal0.8g0.9g6.6g0g
Tilli tuore0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g98kcal2.9g19.9g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana523g740kcal43g54.6g37.8g2g
Valittu annoskoko262g370kcal21.5g27.3g18.9g1g
Annoskoko puolitettuna131g185kcal10.8g13.7g9.5g0.5g
Arvot/100g100g141kcal8.2g10.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689