Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas27g77kcal5.2g0g6g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Voi 6.6g48kcal0.1g0g5.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.6g23kcal0.7g4.6g0.1g0.2g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.4g6.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Ruokakerma Valio 5%44g26kcal0.5g1.2g2.2g0g
Poronliha 33g42kcal7.1g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana523g449kcal27.8g13g31.4g0.8g
Valittu annoskoko262g225kcal13.9g6.5g15.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna131g112kcal7g3.3g7.9g0.2g
Arvot/100g100g86kcal5.3g2.5g6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283