Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g3.3g5.5kcal0.6g0.7g0g0g
Persilja 11g3kcal0.2g0.1g0g0.9g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas22g61kcal4.2g0g4.8g0g
Bataatti, kuorittu 33g27kcal0.5g5.5g0g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g110g31kcal0.7g6.5g0.2g2.7g
Peruna, keskikokoinen 60g39g24kcal0.6g5.1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Purjosipuli 33g7.5kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana523g322kcal15g38.4g10.2g11.8g
Valittu annoskoko262g161kcal7.5g19.2g5.1g5.9g
Annoskoko puolitettuna131g81kcal3.8g9.6g2.6g3g
Arvot/100g100g62kcal2.9g7.3g2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54926