Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 81g62kcal1.5g12.5g0.2g0.8g
Tomaatti 27g6.1kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g10g17kcal0.8g0.4g1.3g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g41g23kcal1.3g2.6g0.8g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa54g70kcal9.7g0.7g3g0g
Oliiviöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana524g416kcal27.4g35.4g17g2.8g
Valittu annoskoko262g208kcal13.7g17.7g8.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna131g104kcal6.9g8.9g4.3g0.7g
Arvot/100g100g79kcal5.2g6.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123634