Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 94g31kcal0.6g5.2g0.2g2.4g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g1.4g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g19g23kcal0.6g0.8g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana523g144kcal2.8g14g7.2g5g
Valittu annoskoko262g72kcal1.4g7g3.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna131g36kcal0.7g3.5g1.8g1.3g
Arvot/100g100g28kcal0.5g2.7g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278011