Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl63g48kcal10.6g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 104g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g31g19kcal0.5g4.1g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.9kcal0.1g0.6g0g0.3g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl21g35kcal3.8g0.3g2.1g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Lanttu 16g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana524g253kcal30.8g13g8.2g2.4g
Valittu annoskoko262g126kcal15.4g6.5g4.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna131g63kcal7.7g3.3g2.1g0.6g
Arvot/100g100g48kcal5.9g2.5g1.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353