Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g1426g1070kcal27.1g228.2g2.9g14.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g285g80kcal1.7g17g0.6g7.1g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g642g1461kcal77g16.7g121.9g0g
Sipuli (kuorittu)143g39kcal1.9g6.8g0.3g2.4g
Lanttu 86g25kcal0.9g3.9g0.3g1.5g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g29g70kcal0.8g12.6g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5220g5487kcal218.8g570.4g255.4g50.6g
Valittu annoskoko2610g2743kcal109.4g285.2g127.7g25.3g
Annoskoko puolitettuna1305g1372kcal54.7g142.6g63.9g12.7g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.9g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264219