Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g1196g1399kcal33.5g47.8g119.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 486g1667kcal49.5g340.1g5.8g17g
Kananmuna kuoreton 329g469kcal41.1g1g33.7g0g
Leivinjauhe 1.2g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)598g981kcal149.5g5.4g39.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5220g9037kcal547.4g789.6g397.2g34g
Valittu annoskoko2610g4519kcal273.7g394.8g198.6g17g
Annoskoko puolitettuna1305g2259kcal136.9g197.4g99.3g8.5g
Arvot/100g100g173kcal10.5g15.1g7.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386781