Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)401g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1403g1756kcal294.7g0g63.1g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml90g117kcal6g18g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g60g541kcal0g0g60.1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g662g364kcal20.5g42.3g13.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5232g5772kcal652.8g159g274.4g13.6g
Valittu annoskoko2616g2886kcal326.4g79.5g137.2g6.8g
Annoskoko puolitettuna1308g1443kcal163.2g39.8g68.6g3.4g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111414