Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali280g67kcal3.4g9.5g0.6g5.9g
Selleri, annos 50g350g49kcal3.5g10.5g0g0g
Paprika, vihre70g12kcal0.6g1.7g0.2g1.3g
Tomaattimurska 699g206kcal3.9g37.1g1.4g13.3g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Kasvisliemikuutio 23g70kcal2.2g3.1g5.4g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 1049g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5236g898kcal32g139.4g15.8g46.8g
Valittu annoskoko2618g449kcal16g69.7g7.9g23.4g
Annoskoko puolitettuna1309g225kcal8g34.9g4g11.7g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350639