Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 525g824kcal60.2g26.7g53.1g0.4g
Vesi1225g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 70g240kcal7.1g49g0.8g2.5g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%438g569kcal13.1g8.8g56.9g0.4g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)263g39kcal1.6g7.9g0.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi19g54kcal1.7g1.3g4.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.7g79kcal0g0g8.7g0g
Ketsuppi, Felix70g63kcal0.7g14.7g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5236g3736kcal168.8g216.8g249.6g6.6g
Valittu annoskoko2618g1868kcal84.4g108.4g124.8g3.3g
Annoskoko puolitettuna1309g934kcal42.2g54.2g62.4g1.7g
Arvot/100g100g71kcal3.2g4.1g4.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609