Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g818g2291kcal155.4g0g180g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g865g303kcal13.8g59.7g0.9g12.1g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g935g748kcal102.9g27.1g27.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5236g6683kcal544.2g173.6g416g24.2g
Valittu annoskoko2618g3342kcal272.1g86.8g208g12.1g
Annoskoko puolitettuna1309g1671kcal136.1g43.4g104g6.1g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94573