Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g515g876kcal103g0g51.5g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g1288g682kcal18g146.8g2.6g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl13g32kcal1.5g0.2g2.8g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g322g515kcal9.7g12.9g48.3g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g5.2g35kcal0.1g0.1g3.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 386g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5238g4335kcal266.8g328.6g218.6g3g
Valittu annoskoko2619g2168kcal133.4g164.3g109.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna1310g1084kcal66.7g82.2g54.7g0.8g
Arvot/100g100g83kcal5.1g6.3g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219134