Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu100g220kcal8.5g6.5g18g1.4g
Ketsuppi, Felix7.5g6.8kcal0.1g1.6g0g0g
Sinappi 7.5g10kcal0.3g1.1g0.5g0.1g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka34g20kcal0.1g4.8g0g0.4g
Ruokakerma 5%, Valio63g41kcal0.9g2.6g3.1g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)50g130kcal13g0.8g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana524g854kcal45.8g34.8g60.2g3.8g
Valittu annoskoko262g427kcal22.9g17.4g30.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna131g214kcal11.5g8.7g15.1g1g
Arvot/100g100g163kcal8.7g6.6g11.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277493